Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit. Andra a cântat la petrecere, iar Măruță a prezentat evenimentul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 14:10
Teodora Becali s-a căsătorit în acest weeekend. Fiica cea mare a lui Gigi Becali, în vârstă de 24 de ani, a avut parte de o nuntă luxoasă, ca-n povești. Evenimentul grandios a avut loc la Palatul Snagov, a fost prezentat de Cătălin Măruță, iar atmosfera a fost întreținută de Andra.

Teodora Becali și Mihai Mincu și-au unit destinele în acest weekend. Fiica lui Gigi Becali a îmbrăcat două rochii de mireasă. Prima rochie, pe care a purtat-o la cununia religioasă, a fost pe modelul rochiilor de prințesă, amplă și cu voal, iar cea de-a doua rochie de mireasă, pe care a îmbrăcat-o la petrecere, a fost pe modelul sirenă, evidentiindu-i formele, însă într-o manieră elegantă și subtilă.

Teodora Becali și Mihai Mincu au avut un tort de nuntă cu 7 etaje. Meniul de nuntă, asemenea programului artistic susținut de Andra, a fost pe măsura unui eveniment despre care s-a vorbit și se va vorbi multă vreme de acum înainte.

Gigi Becali a transmis un mesaj emoționant pentru Mihai Mincu, soțul fiicei sale, Teodora, și ginerele său, urându-i acestuia bun venit în familie: „Mă bucur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur. Am trei prințese și acum mai am un prinț.„ – sunt câteva dintre cuvintele pe care Gigi Becali  le-a adresat ginerelui său.

Andra, la rândul său, a transmis un mesaj pentru tinerii căsătoriți: „Eu m-am măritat la 23 de ani și de aceea, când sunt invitată de o mireasă foarte tânără mă emotionez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit să fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi specială! Casa de piatră Teodora & Mihai!”

Vezi imagini de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu în galeria foto de mai sus! 

Vezi aici ce piesă au ales Theodora Becali și soțul ei pentru dansul mirilor! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter