Taylor Swift a avut cel mai ciudat loc de muncă. Casa unei familii, infestată cu insecte din cauza ei

De Oana Savin, pe Ultimul update Duminică, 30 septembrie 2018, 11:49
Taylor Swift este extrem de iubită de oamenii din întreaga lume, nu doar datorită muzicii sale, ci și farmecului ei aparte. Însă primul ei job nu a fost deloc așa fermecător pentru că includea foarte mulți gândaci.

Artista s-a născut și a crescut la o fermă de brazi de Crăciun, deținută de familia ei, în Nashville. În momentul în care se apropia Crăciunul, întreaga familie trebuia să își aducă contribuția la afacere.

Și cum era mult prea mică ca să taie sau să care brazii, tânăra Taylor a fost însărcinată cu dezinfectarea lor. Mai exact, ea trebuia să verifice copacii să nu aibă gândaci.

Dar se pare că nu și-a îndeplinit prea bine această sarcină întrucât casa unei familii a ajuns să fie infestată.

Citește și: Ariana Grande și-a îngrijorat fanii după ce a postat mesaje deprimante

Odată am uitat să verific un pom, iar aceștia (n.r. gândacii) au invadat casa unor oameni. Și erau sute”, a afirmat Taylor.

Iar ei aveau copii mici și nu îi puteau ucide deoarece ar fi însemnat un Crăciun urât”, a explicat cântăreața.

Pe de altă parte, artista a arătat că viața la fermă a fost minunată și este motivul pentru care iubește atât de mult Crăciunul.

A fost amuzant când eram copil. De aceea sunt oarecum obsedată de Crăciun. Da, chiar iubesc Crăciunul, aș vrea să fie tot anul. Toată lumea cumpără cadouri pentru ceilalți și este un sentiment anume legat de această sărbătoare”, a povestit Taylor.

Probabil a ajutat și faptul casa în care locuia, care arăta superb.

Citește și: Lady Gaga, apariție spectaculoasă la premiera filmului „A Star is Born” FOTO

Taylor Alison Swift s-a născut pe 13 decembrie 1989 și este o cântăreață și cantautoare de muzică pop-country. În anul 2009, revista Frobes a clasat-o pe locul 69 în clasamentul vedetelor cu cele mai mari venituri ale anului, după ce a câștigat 18 milioane de dolari.

A fost recompensată cu premiul Dick Clark pentru excelență și a primit un premiu MTV Video Music pentru cel mai bun videoclip feminin.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter