Tatăl Ramonei Bădescu a murit: „Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 18 decembrie 2020, 16:50

Tatăl Ramonei Bădescu (51 de ani), Cristel Bădescu (89 de ani), s-a stins din viață. Bărbatul fusese recent infectat cu noul coronavirus.

Tatăl Ramonei Bădescu a murit: „Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui”

„Ieri dimineață s-a stins tata. Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu, cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament.

M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui, dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei”, a scris Ramona, potrivit Spynews.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, actrița nu va ajunge la înmormântarea tatălui ei. De aproape 30 de ani, Ramona locuiește în Italia, acolo unde se află și în prezent.

Ramona a anunțat că fratele ei este cel care se va ocupa de înmormântarea tatălui lor. „Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova.

A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor. Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut, fiindu-le întotdeauna recunoscătoare față de cum ne-au crescut.

Față de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată), dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața.

Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie. Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător pe care îl urăsc”, a mai spus actrița.

Ramona Bădescu a dat naștere primului ei copil, un fiu, Ignazio (1 an), în luna septembrie a anului trecut, într-o clinică privată din Roma, Italia. Pentru moment, Ramona a decis să nu dezvăluie identitatea partenerului ei de viață.

Foto: Libertatea.ro

Citește și: 

Drama actriței Draga Olteanu Matei: „Aș fi preferat să mor și eu odată cu el”

Antonia a încheiat divorțul cu fostul soț. Primele declarații despre nunta cu Alex Velea

Primul mesaj al Cristinei Joia, după ieșirea din spital: „Viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter