Tatăl Oanei Lis a murit. Bărbatul s-a stins din viață în Spania

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 17:30

Oana Lis este în doliu. Tatăl acesteia a încetat din viață marți, 13 aprilie 2021. Bărbatul a decedat în Spania, unde locuia de mai mulți ani. În aceste momente, familia face tot posibilul pentru a aduce trupul neînsuflețit al bărbatului în țară, pentru a-l înmormânta cum se cuvine.

Tatăl Oanei Lis a murit. Bărbatul s-a stins din viață în Spania

„Azi am aflat că a murit taică-meu, în Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în capul lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa, etc.

Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Facebook, nu de la preotul care se ocupa de înmormântarea lui și de bunurile, asigurarea și bănuții rămași. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Oana pe Facebook.

În trecut, Oana a dezvăluit că tatăl ei a abuzat-o sexual. „Tata e din Onești, dar n-am mai fost niciodată aici. Am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale și voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul.

Citește și:

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

„Bebelușa” Cristina Ștefan, detalii despre a doua sarcină: „Simt totul mult mai intens”

Prima imagine cu gemenii Alinei Laufer. „Prima noastră ieșire” Vedeta a născut prematur

Nu mi-e rușine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat și sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De-asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani.

Eu la 14 ani voiam să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine, Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect și siguranță”, a declarat Oana Lis în trecut, la Antena 1, potrivit Spynews.

După ce a terminat Facultatea de Psihologie, Oana a mărturisit că a ajuns să înțeleagă mult mai bine lucrurile care i s-au întâmplat. Totodată, asta a ajutat-o să-și găsească puterea de a înțelege acțiunile ambilor ei părinți. Astfel, Oana și-a iertat tatăl. Oana este căsătorită cu fostul politician Viorel Lis din anul 2011.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter