Tatăl Andreei Bălan, acuzații dure la adresa Andreei Antonescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 aprilie 2021, 11:59

Andreea Bălan (36 de ani) și Andreea Antonescu (38 de ani) au format trupa André între anii 1998 și 2001. Deși au avut un succes răsunător, din cauza conflictelor de la vremea aceea, trupa s-a destrămat.

În perioada de glorie a trupei, tații solistelor se ocupau de versurile pieselor, Andreea Antonescu și mama ei de costume, iar Andreea Bălan de coregrafii. Tatăl Andreei Antonescu s-a stins din viață în iulie 2001, în urma unui stop cardiac.

Tatăl Andreei Bălan, acuzații dure la adresa Andreei Antonescu

Recent, tatăl Andreei Bălan a făcut o serie de acuzații la adresa Andreei Antonescu. „Ea vorbește frumos despre greșelile ei, dar nu și despre ale altora. (…) 100.000 de dolari am câștigat, adică vreo 70 de mii de euro, bani care au fost investiți înapoi. Am cumpărat un apartament, două mașini, clipuri făcute, filmări, pe ele au fost banii.

Am fost în concediu, dar ea a zis că nu am fost nicăieri. Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei. N-a spus că s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de-aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. I-am făcut imagine frumoasă.

A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele și Antonescu o jignea pe Andreea că nu are voce și e doar dansatoare. De-asta s-a rupt trupa”, a spus Săndel Bălan, citat de Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Invitată în platoul aceleiași emisiuni, Andreea Antonescu a răspuns: „Partea cu relația pe care am avut-o mi-o asum. Dar domnu’ Dan, de ce m-ai convins să pozez în Playboy, ca să se destrame trupa? Acuma, fiecare are dreptul să facă ce vrea.

Citește și:

Andreea Antonescu vrea să-și refacă viața: „Atât timp cât găsesc persoană potrivită”

Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, a devenit tată

Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

Eu sunt o persoană care și-a sumat ce a făcut și îmi asum în continuare, pentru că am făcut o grămadă de greșeli și am învățat din ele, poate că o să le mai fac. Nu o să stau să comentez punctele de vedere ale altei persoane.

Pe domnul Bălan îl respect strict pentru că e tatăl Andreei, pentru că, la un moment dat, și-a pus umărul în trupa Andrè”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena Stars.

După decesul tatălui ei, Andreea Antonescu s-a dedicat mai mult familiei decât carierei în muzică. Solista are o fiică, Sienna (9 ani), din fostul mariaj cu Traian Spak (38 de ani). Perechea s-a separat în anul 2019, iar procesul divorțului este încă în derulare.

După destrămarea trupei André, Andreea Bălan a renunțat să mai lucreze cu tatăl ei și s-a dedicat 100% carierei muzicale pe cont propriu. Solista are două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani), din fostul mariaj cu actorul George Burcea (33 de ani).

Andreea și George au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate și s-au separat după doar 4 luni de mariaj. Fosta pereche este încă în proces de divorț. Actorul formează în prezent un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub (23 de ani), iar solista cu omul de afaceri Tiberiu Argint (36 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter