„Survivor România 2021”: Andreea Antonescu a intrat în echipa Faimoșilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 februarie 2021, 09:48
Andreea Antonescu a intrat în competiția „Survivor România 2021” alături de echipa Faimoșilor. Artista a acceptat această provocare pentru a-și testa limitele.

Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani, a plecat la „Survivor România 2021” hotărâtă să înfrunte condițiile aprige din Republica Dominicană. Dacă va reuși să câștige Marele Premiu, artista a mărturisit că vrea să doneze o parte din bani unui orfelinat, iar cealaltă parte să o păstreze pentru fetița ei, Siena.

Citește și: „Survivor România 2021”: Culiță Sterp a aflat că va fi tată de băiat! Cum a reacționat

„Nu cred că mă sperie ceva anume la Survivor. Recunosc, nu sunt eu cea mai înotătoare dintre înotătoare, dar sunt convinsă că până la final voi ajunge să mă descurc chiar foarte bine. Cred ca ar trebui să merg pe acel motto care spune că în viață trebuie să faci ceea ce simți și asta am de gând să fac și aici, ce simt” a declarat Andreea Antonescu.

Cântăreața a fost primită cu bucurie de colegii ei, mai ales de Elena Marin, care îi este și prietenă bună.

„Din momentul în care am văzut-o pe Andreea Antonescu, nu am mai putut de fericire. Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu. Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală. Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur”, a spus Elena.

Citește și: Cât câștigă săptămânal „Faimoșii” de la Survivor România 2021

Vedeta, care a fost și în Ferma de la Pro TV, și-a făcut debutul la „Survivor România 2021” în ediția din 25 februarie 2021, când a și pierdut primul meci.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter