Noi imagini cu Prințul George, ce marchează împlinirea vârstei de 6 ani

De Oana Savin, pe
Palatul Kensington a publicat, luni dimineață, trei noi fotografii cu Prințul George, care a împlinit vârsta de 6 ani. Pozele au fost făcute de mama prințului, Kate Middleton.

În două dintre aceste imagini George se află în grădinile Palatului Kensington și poartă un tricou de fotbal cu însemnele echipei Angliei. Cea de a treia fotografie îl înfățișează pe fiul cel mare al ducilor de Cambridge în vacanță alături de familia sa, purtând o cămașă verde și pantaloni scurți albastru cu alb.

Prințul George Alexander Louis de Cambridge este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Acesta s-a născut pe 22 iulie 2013, în aripa privată Lindo a spitalului St Mary din Londra.

George este un fan al tenisului și ia lecții de la campionul elvețian Roger Federer. Pasiunea pentru tenis pare să fie moștenită de la părinții săi, Kate și William, care care sunt mari iubitori de sport.

Roger Federer, care este jucătorul favorit al lui George, l-a vizitat pe micul prinț la locuința părinților ducesei de Cambridge din Bucklebury și a afirmat că George are o tehnică „bună” de joc.

Potrivit The Mirror, Prințul George le-a cerut părinților săi să îl serbeze fără prea mare fast. Acesta dorește să se distreze alături de câțiva colegi de la școală.

Vezi în Galeria FOTO cele mai noi imagini cu Prințul George.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter