Stephanie Niznik, actrița din „Star Trek” și „Anatomia lui Grey”, a murit la doar 52 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 14:53
Stephanie Niznik, actrița cunoscută pentru rolurile sale din serialele "Star Trek" și "Anatomia lui Grey" a murit la vârsta de 52 de ani.

Stephanie Niznik s-a făcut remarcată în multe seriale de succes internațional ca „Verdict: Crimă”, „Dr. Quinn”, „Lost” sau „CSI: Miami”. Cu toate că actrița a decedat pe data de 23 iunie 2019, știrea a fost făcută publică abia acum, însă până în prezent nu se știe care a fost cauza decesului. Conform presei internaționale, actrița a murit subit, nefiind vorba de o luptă cu boala. Membrii familiei nu au dat multe declarații, susținând doar că „s-a stins din viață pe neașteptate”.

Stephanie Niznik a murit

Stephanie Niznik esre recunoscută pentru implicarea sa în cauze umanitare. Actrița lupta pentru o lume mai bună și era voluntar în mai multe organizații care se ocupau de salvarea copiilor, a animalelor și ajutorarea celor nevoiași. Stephanie Niznik nu era căsătorită și nu avea copii.

Stephanie Niznik a murit

Stephanie Niznik este al treilea actor din „Star Trek” care a murit, după Celeste Yarnall, care a pierdut lupta cu cancerul la finele anului trecut, și actorul Jon Paul Steuer, care a decedat la doar 33 de ani, de asemenea, tot în anul 2018.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter