Ștefan Stan și iubita sa, Bianca, s-au despărțit definitiv

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 07 septembrie 2018, 13:01
O veste neașteptată a luat prin surprindere showbizz-ul autohton. Ștefan Stan și iubita sa, Bianca, s-au despărțit definitiv după 2 ani de relație.

Ștefan Stan se pare că nu are noroc în dragoste. Artistul în vârstă de 40 de ani nu va ajunge prea curând în fața altarului, însă nici nu dă semne că și-ar dori având în vedere că el ar fi cel care a pus capăt relației, conform unor surse din apropierea artistului, citate de cancan.ro”Da, e adevarat, s-au despartit. Sunt putine sanse ca ei sa devina din nou un cuplu. Este o separare, de proba, cum ar veni, dar nu-i mai vad impreuna. El a fost cel care a vrut asta, si-a asumat-o.”

În urmă cu doar patru luni, Ștefan Stan era entuziasmat de povestea sa de iubire și deja se gândea la pasul următor, artistul cerând-o în căsătorie pe mai tânăra Bianca: ”Vrem s-o facem. I-am zis că o iau de nevastă! Ea a acceptat, nu avea cum să zică nu! Vreau să mă căsătoresc! Am 40 de ani, vreau să fac și eu lucruri, nu vreau să stau așa…”  – mărturisea la vremea respectivă Ștefan Stan, dar iată, între timi, situația s-a schimbat radical.

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon al emisiunii Vocea României, a avut o relație tumultoasă cu Andreea Mantea. Ulterior, acesta s-a afișat îndrăgostit până peste urechi de Diana Neacșu, femeia care a fost la un pas de a-l face tătic pentru prima oară. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina în 2014 și ușor, ușor relația celor doi s-a răcit, astfel că, un an mai târziu, și-au spus adio. În prezent, Ștefan Stan este din nou singur și ne întrebăm cât de pregătit este să o ia de la capăt?

Citește și – Keo și Misty și-au botezat fetița în secret

Citește și – FOTO. Cum arăta Delia în adolescență: “În caz că se întreabă cineva cum arăt foarte slabă”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter