Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, a devenit tată

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 aprilie 2021, 12:26

După separarea de soțul ei, Traian Spak (37 de ani), solista Andreea Antonescu (37 de ani) a început o relație cu Ștefan Manolache, reporter special al emisiunii TV Acces Direct. Perechea s-a despărțit la începutul anului 2020.

„Da, ne-am despărțit. Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și… ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine. Nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, a declarat artista la vremea aceea, pentru WOWbiz.

Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, a devenit tată

„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată a venit de la Dumnezeu, se numește Ayla Marie Blu!”, a scris Ștefan Manolache în mediul online. Reporterul a publicat și primele imagini cu fiica lui.

La ora șase dimineața, cu fiica lui în brațe, Ștefan mai mărturisea în mediul online: „Ora 6. Nervii mei încă mai rezistă”. Primele imagini cu fiica reporterului le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

Ștefan Manolache și iubita lui, Alexandra Ardelean, s-au despărțit chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Potrivit Cancan, decizia ar fi fost luată de către Alexandra. Un apropiat de-al lui Ștefan a declarat pentru sursa citată că tânărul își asumă copilul și că va avea grijă să nu-i lipsească nimic.

„S-au despărțit! Alexandra a luat decizia de a pune capăt relației. E surprinzător pentru că totul s-a petrecut în ultimul trimestru de sarcină. Din câte știu, Ștefan își asumă copilul și o să facă tot posibilul ca acestuia să nu-i lipsească nimic”, a declarat apropiatul reporterului.

Citește și:

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște, pregătiți pentru al doilea copil

Prințul William crede că Prințul Harry „a pus faima mai presus de familie”

În acest moment, nu este clar dacă cei doi s-au împăcat, însă cert este că au petrecut împreună primele momente alături de fiica lor.

De ce s-au despărțit Andreea Antonescu și Ștefan Manolache

„M-am simțit extraordinar în această relație. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raționalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viață trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine.

Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu. În septembrie [2019], când am anunțat divorțul la notar, nu m-am gândit la toți pașii prin care se poate realiza separarea.

Nu am știut de această variantă a divorțului prin neprezentare. Procesul va merge în instanță”, declara Andreea Antonescu anul trecut, în emisiunea TV La Măruță.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter