Splash! Vedete la Apă are premiera pe 13 și 14 august! Alina Pușcaș se antrenează intens

Show-ul Splash! Vedete la Apă are premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1. Alina Pușcaș (35 de ani) se antrenează intens, deși nu este prima ei experiență în acest show. „Nu pot să zic că voi sări spectaculos, pentru că instinctul de conservare pare să se fi acutizat față de acum șapte ani, când am participat prima oară la Splash.

Așa că încep prin a mă scuza de acum. Nu cred că o să fac o mega săritură, îmi este în continuare foarte frică de înălțime. Plus că deja au apărut vânătăile. E un mic dezastru, dar va trebui să fac oricum săritura”, a povestit Alina Pușcaș. Alina și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au împreună trei copii, un fiu și două fiice, Alexandru (5 ani), Melissa (2 ani) și Iris (1 an).

Cum se va descurca Alina, cei de acasă vor putea vedea începând de vineri, 13 august, de la ora 20:30, și sâmbătă, 14 august, de la ora 20:00, la Antena 1. Acesta va fi al 4-lea sezon al show-ului lansat în iulie 2013. Ultimul sezon al emisiunii TV a fost difuzat în anul 2015.

Splash! Vedete la Apă are premiera pe 13 și 14 august! Alina Pușcaș se antrenează intens

Splash! Vedete la Apă are premiera pe 13 și 14 august

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

În fiecare vineri și sâmbătă, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Iulia Albu (40 de ani), Nea Mărin (63 de ani) și Jean de la Craiova (50 de ani) sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii.

Citește și:

Alina Pușcaș și-a spart unul dintre dinții din față. Ce s-a întâmplat

Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

Cu ce afecțiune se confruntă încă din adolescență Oana Matache, sora Deliei

De partea cealaltă, Ramona Olaru (32 de ani), Anna Lesko (42 de ani) și Răzvan Fodor (46 de ani) se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă (46 de ani) și Romică Țociu (59 de ani) vor avea misiunea de a ține sub observație concurenții pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

Cine sunt celelalte vedete care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor și ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în fiecare vineri de la ora 20:30 și sâmbătă, de la ora 20:00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!