Soțul Andreei Berecleanu, dezvăluiri despre primul său mariaj: „Am plecat după nevastă”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 30 iulie 2021, 10:40
Constantin Stan, actualul soțul al Andreei Berecleanu, a vorbit despre primul său mariaj, dezvăluind că s-a căsătorit încă din primul an de facultate.

Acum formează o familie cu Andreea Berecleanu, însă medicul estetician Constantin Stan a mai fost căsătorit. El a vorbit despre acea perioadă a vieții sale în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM.

M-am căsătorit din primul an de facultate, cu o colegă de la Medicină și stăteam în cămin. Copiii nu au venit așa repede. Am plecat după nevastă, care era repartizată la Bacău. Acolo am rămas în oraș, făcând ortopedie”, a dezvăluit el.

Eu mi-aș fi dorit încă de atunci să fac chirurgie generală-ortopedie plastică”, a completat medicul.

În prezent, fiica sa, Andreea, are 36 de ani și are la rândul ei o fetiță, Ilinca.

De asemenea, Constantin Stan a vorbit și despre actuala sa soție, prezentatoarea Andreea Berecleanu.

Este ca și cum ar fi dintotdeauna în viața mea. Când îi văd fața, când mă uit la ea, la ce se întâmplă, aș putea spune că e de la început. Ar fi fost perfect dacă aș fi cunoscut-o pe Andreea Berecleanu la începutul vieții mele”, a mărturisit medicul estetician.

Cât despre copiii Andreei, Eva și Petru, Constantin susține că le este prieten și sfătuitor.

Ei sunt în viaţa mea de practic mai mult de jumătate din viaţa lor. Şi pentru mine este extraordinar. Trăiesc şi am trăit cu ei ceea ce nu am trăit cu propriul meu copil, pentru că atunci când Andreea era de vârsta lor, eu eram la specializare, la congrese… Şi mai este ceva special: altfel erau copiii adolescenţi de atunci şi altfel sunt copiii de acum. Şi sunt şi diferiţi, fată şi băiat, cu personalitatea lor puternică… Poziţia mea trebuie să fie nuanţată, eu trebuie nu să-l substitui pe tatăl lor, ci să fiu un prieten, un sfătuitor, un om care este alături de ei”, a subliniat acesta.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au căsătorit civil pe 18 septembrie 2016. În trecut, prezentatoarea a mai fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, cu care are doi copii.

Sursă foto: Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter