Soția administratorului Statuii Libertății, mamă pentru a doua oară! Românca este însărcinată în 4 luni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 februarie 2021, 17:48

Iasmina Milutinovici formează de aproape 7 ani un cuplu cu Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, pe care îl va face tată pentru a doua oară. Perechea mai are împreună un fiu.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2014. Brad și Iasmina s-au cunoscut când tânăra a realizat un stagiu de practică în cadrul companiei deținute de american.

Soția administratorului Statuii Libertății, mamă pentru a doua oară! Românca este însărcinată în 4 luni

În prezent, tânăra se află la conducerea departamentului de comunicare al companiei Evelyn Hill, companie care administrează Statuia Libertății și care este condusă de soțul ei.

„Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiți, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, Doamne-ajută! A fost aproape din greșeală, când am zis că gata, o lăsăm baltă, m-am apucat de sport și brusc au apărut două linii.

El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Știu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiție, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit și la nume, dar nu vă spun.

A fost o sarcină grea la început, am avut grețuri, iar acum mă cam doare spatele. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniștită”, a spus Iasmina Hill în cadrul emisiunii Showbiz Report, relatează Spynews.

Primele imagini cu burtica le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În iunie 2018, Iasmina și Brad s-au căsătorit în celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a fost urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami. În 2019, Iasmina și Brad au devenit părinții unui fiu.

Cum a început relația lor?

Milionarul american face parte din a treia generație a familiei Aaron Hill care reușește să obțină dreptul de cesiune asupra Statuii Libertății, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turistic și deținând un restaurant și un magazin de suveniruri.

„Ne-am întâlnit la muncă și ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi, și-a făcut curaj și m-a invitat la un concert Katy Perry. M-am simțit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine”, declara Iasmina, potrivit OK! Magazine.

„Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă și nu îi ceream să îmi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deși inițial se opune.”

Foto: Facebook

Citește și:

Fiica cea mare a fostului principe Nicolae a împlinit 5 ani. Cum arată Iris Anna, fetița pe care a recunoscut-o în 2019

Speak s-a dezbrăcat de inhibiții și a vorbit despre filmele pentru adulți. Pe ce sumă s-ar săruta cu un bărbat

Pe cine preferă Andreea Marin dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter