Soprana Daniela Vlădescu, despre fosta relație cu Nicu Ceaușescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă”

De Adelina Duinea, pe

Nicu Ceaușescu, fiul dictatorilor Nicolae și Elena Ceaușescu, a format timp de patru ani un cuplu cu soprana Daniela Vlădescu. Solista și Nicu au fost împreună între anii 1985 și 1989.

„Patru ani de tristețe, de singurătate. M-a afectat relația, și apoi m-a afectat și că am fost judecată c-am avut o viață de lux. Eu n-am profitat prin absolut nimic de această relație. N-am avut nevoie de nimic. (..) Eu am fost un om onest și mi-am dat tot sufletul în relația asta”, mărturisea soprana în trecut.

Soprana Daniela Vlădescu, despre fosta relație cu Nicu Ceaușescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă”

„Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a mai spus Daniela Vlădescu recent, la Antena 1.

Familia sopranei nu a fost de acord cu relația lor. „Ei n-au știut de relație un an de zile. Au aflat printre prieteni. Le-a fost rușine cu relația. Ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a mai spus solista.

„Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și al sentimentelor și al sufletului. (…)

Dacă nu-ți spune niciodată că te iubește și nu-ți spune niciodată că-i e dor de tine. Iar să-mi dovedească prin fapte, asta cu certitudine n-a făcut-o, dar măcar să fi spus o dată…”, adăuga tot atunci.

În plus, Nicu ar fi înșelat-o. „În vara anului 1989, m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult. M-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea. I-am spus: «La revedere!».

L-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă. A doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, mai declara artista în trecut.

Citește și:

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine”

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

Daniela Vlădescu: „A fost cea mai lungă, cea mai intensă, dar și cea mai chinuitoare relație a mea”

După Revoluție, Daniela i-a fost alături lui Nicu în calitate de prietenă. „Mi-am riscat chiar viața când m-am dus la el [în Sibiu]. Aveam pure sentimente de prietenie și de milă pentru un om care trecea prin niște momente cumplite și era un om nevinovat, eu știu foarte bine asta”, mai spunea soprana.

După căderea comunismului, solista a trebuit să stea în spatele gratiilor, fiind acuzată de legături strânse cu familia Ceaușescu. „Am stat închisă și părinții mei n-au știut de mine o săptămână, au fost disperați. Nu m-au lăsat să spun nimic. Tata, săracul, pornise să mă caute peste tot.

M-am gândit: «Pentru ce să-i sacrific, pentru un om care a avut o viață dublă și care m-a folosit?!». Nu, n-am mai vrut și tot ce-am făcut de data asta am făcut și pentru că iubirea aceea mare nu mai exista.

Ea s-a sfârșit într-o vară, în vară lui 1989, când eram deja suprasaturată de felul în care mă trata. A fost cea mai lungă, cea mai intensă, dar și cea mai chinuitoare relație a mea, pentru care am suferit 15 ani”, mai declara soprana în trecut.

În prezent, Daniela Vlădescu se află la conducerea Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter