Solistul Carla’s Dreams a divorțat în mare secret

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 16 noiembrie 2017, 15:59
Despre viața personală a solistului de la trupa Carla’s Dreams nu știm prea multe informații, cu atât mai mult cu cât chipul acestuia a fost ascuns o lungă perioadă de timp, mai exact începând cu anul 2012, sub machiajul tip mască ce continuă să-l caracterizeze până în ziua de azi.

După ce presa din Rusia l-a deconspirat și i-a făcut publică identitatea, fiind vorba de cântărețul Andrei Țăruș, în România au apărut zvonuri conform cărora soția acestuia, pe nume Nelea Motricala, i-ar fi intentat proces de divorț. Acest lucru se petrecea în anul 2013, ulterior cererea de divorț fiind retrasă.

trupa Carla s Dreams

Ceea ce mai puțin am știut până astăzi este că artistul, care s-a mutat între timp în România, a divorțat între timp în mare secret. Conform wowbizz.ro, acesta a semnat actele de divorț în urmă cu doi ani, iar procesul a avut loc la o judecătorie din Chișinău, însă niciunul dintre soți nu a luat parte la procedură. În urma mariajului de doar cinci ani pe care l-a avut, solistul Carla’s Dreams a devenit tată, însă fetița a rămas în custodia fostei sale soții.

Citește și – Ce are de spus solistul Carla’s Dreams, despre anonimatul trupei

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter