Smiley, noi detalii despre fiica lui și a Ginei Pistol

De Adelina Duinea, pe

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Smiley (37 de ani) a oferit noi detalii despre fiica lui și a Ginei Pistol (40 de ani), Josephine Ana (2 luni și jumătate). Prezentatoarea TV a născut prin cezariană pe 9 martie 2021.

Smiley, noi detalii despre fiica lui și a Ginei Pistol

„Josephine are 2 luni și jumătate. Când am plecat de acasă, ne-am jucat, am gângurit un pic, mi-a zâmbit, zâmbetul ăla fără dinți. Pleci de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice că nu are ce să fie rău. Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere.

Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă. Probabil, dacă va avea ochii verzi sau albaștri, va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus.

Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus Smiley. Totodată, artistul a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic.

„Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că doarme noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate.

Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. (…) Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să ne obișnuim. (…) O schimb în fiecare zi”, a mai spus Smiley.

Citește și:

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Care este relația dintre Ioana și Ilie Năstase la 3 luni după ce Ioana a depus actele de divorț

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Când vor posta Smiley și Gina imagini cu chipul fiicei lor

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a mai spus: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Întrebat „Când ne arăți fetița? Să-ți trăiască, să fie sănătoasă”, Smiley a răspuns: „Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”.

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea Vorbește Lumea.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter