Smiley e pierdut printre femei

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Marți, 10 octombrie 2017, 13:37

Acesta este un titlu care ar putea ascunde un mare adevăr, pentru că Smiley este unul dintre cei mai apreciați arti;ti de la noi, având cele mai numeroase fane. Doar că povestea cu femeile face referire la noua lui piesă, „Pierdut printre femei“, a opta din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfașoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

„Drumul spre persoana potrivită nu este un drum drept, te mai și rătăcești. Fiecare întâlnire pe care o ai îți arată, cumva, ce-ți dorești de fapt. Fiecare femeie pe care o cunoști îți conturează imaginea femeii care îți va fi sufletul pereche… povestea vieții mele”, a spus Smiley, despre care se știe că este într-o relație cu Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite, de la Antena 1. Videoclipul piesei „Pierdut printre femei” este o călătorie halucinantă printre și pe lângă femei care apar și dispar ca în vis.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Acesta a fost urmat de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reușit să strângă un milion de vizualizări pe YouTube încă din prima zi și peste 46 de milioane în șase luni de la lansare. „Domnu’ Smiley”, o piesă funk in care Smiley își cântă refrenul vieții, „Să-mi fie vara”, „Rara”, „O altă ea” si „Ce mă fac cu tine de azi” (feat. Guess Who) au completat lista de piese lansate în primele șapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia care va ține un an de zile și va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Citește și –  Smiley și Gina Pistol sunt împreună de câteva luni. Iată dovada

Citește și – Smiley, despre cum cucerește femeile

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter