Smiley, despre cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tată

De Unica.ro, pe

Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV și artistul formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina în 2019, pentru Unica.

Smiley, despre cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tată

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Smiley a dezvăluit cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit tată. „Mă simt mai bucuros, mai fericit, mai optimist, mult mai motivat, un pic mai responsabil. Stau un pic mai mult pe acasă decât de obicei.

Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. Improvizez, eu nu știu cântece de copil deloc. Acum e mai activă și trebuie să stau mai mult, munca de convingere să se liniștească e mai grea. Trebuie să scot la înaintare creativitatea. (…) În rest, mi-am reluat activitatea la studio, concerte, ușor ușor așa”, a mărturisit solistul.

„Noi ne-am dorit foarte tare să avem și cor în biserică. Pentru noi a contat cel mai mult slujba. A fost fantastic, cu lacrimi și suspine. Ea a fost foarte cuminte. A țipat puțin când a băgat-o în cristelniță, dar a trecut repede. N-a fost cu scufundare totală”, a mai spus Smiley despre botez.

Nașii lui Josephine sunt „o prietenă din Timișoara, Diana, cu soțul ei”, spunea Gina Pistol luna trecută. Întrebat dacă are un moment preferat cu Josephine, Smiley a continuat: „Când se trezește, se uită la mine și zâmbește. E momentul meu preferat, după pot să plec liniștit în viață”.

„Acum este în etapa în care trebuie să-i crească dinții. E puțin neliniștită, nu mai doarme la fel de mult ziua, dar doarme toată noapte. Are 4 luni și o săptămână. Doarme în camera ei toată noaptea. Avem baby monitor, dar e foarte liniștită. Îmi e frică să vorbesc despre asta, să nu cobesc”, a mai glumit solistul.

Citește și:

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Smiley, hrănit de Anna Lesko în direct la Vorbește Lumea. Cum a reacționat Gina Pistol

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana.

Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a mai dezvăluit Smiley, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter