Singurul moment în care Kate Middleton și-a pierdut cumpătul. Cum a fost umilită Ducesa de Cambridge în tinerețe

De Unica.ro, pe
Înainte de a deveni Ducesă de Cambridge, Kate Middleton a dus o viață destul de normală. Ca multe alte tinere de vârsta ei, ducesa a avut și ea joburi de vară în tinerețe, iar la unul dintre acestea s-a întâmplat, din păcate, și cel mai stânjenitor moment din viața sa. 

Chiar înainte de a intra la facultate, în vara de după absolvirea liceului, Kate Middleton s-a angajat în portul turistic din Southhampton. Făcea curățenie la bordul unor iahturi, îi servea pe pasageri cu mâncare, uneori întâmpina diverși clienți și ținea și cursuri de prim ajutor.

În timpul unui astfel de curs, colegii ei au ținut să-i facă o glumă, o glumă pe care Kate nu a gustat-o deloc, ba chiar și-a pierdut și cumpătul în acel moment. În momentul în care le explica unor pasageri ai unui iaht cum să folosească vesta de salvare, tânăra Kate a rămas șocată. Colegii îi umpluseră vesta demonstrativă cu prezervative, astfel încât când ea a tras de sigiliu, pentru a o umfla, din vestă cu căzut zeci de prezervative.

Conform biografei Katie Nicholl, care a acordat un interviu unei reviste americane, unul dintre bărbații aflați la bord în acel moment a declarat că tânăra Kate s-ar fi rușinat imediat și că și-ar fi pierdut cumpătul. În ciuda situației însă, ea a reușit să țină întreg cursul de prim ajutor, iar pasagerii au apreciat-o pentru asta.

Cu toate că Kate nu s-ar fi răzbunat niciodată pentru această glumă proastă, Katie Nicholl, biografă și expertă regală, spune că cea mai dulce răzbunare a ei ar fi faptul că a ajuns să se căsătorească cu Prințul William și, într-o bună zi, ar putea deveni Regină.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter