Shakira a vorbit despre problemele ei grave de sănătate: „Chiar a fost un miracol”

De Oana Dinu, pe
Citește și:

Shakira a vorbit pentru prima oară despre probleme grave de sănătate cu care s-a confruntat anul trecut. Nu credea că o să mai poată cânta vreodată.

În 2017, cântăreața columbiană a trecut prin momente grele după ce medicii i-au spus că are probleme serioase de sănătate, care necesită o intervenție chirurgicală. Artista și-a anulat timp de șapte luni întregul turneu european „El Dorado World Tour”, dar a revenit pe scenă anul acesta.

„A fost mult mai grav decât o hemoragie la corzile vocale. Am avut leziuni vasculare. Au fost momente în care mă îndoiam că voi mai putea veni vreodată în fața unei mulțimi să cânt din nou piesele mele. Chiar am crezut că nu voi mai cânta vreodată”, a declarat Shakira, conform BBC.

Deși vestea a devastat-o, cântăreața a refuzat operația și s-a recuperat pe cale naturală, mărturisind că a fost un adevărat miracol: „În mod miraculos și contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenția chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol. Am învățat să mă rog. În ultima vreme am uitat să mă rog, dar când treci prin ceva atât de greu, brusc îți recapeți credința. I-am promis lui Dumnezeu că dacă voi putea să-mi mai folosesc vocea vreodată, voi sărbători acest lucru în fiecare seară și asta fac” a mai dezvăluit ea.

În vârstă de 41 de ani, Shakira a fost declarată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino. Pentru realizările sale muzicale, ea a fost răsplătită cu două premii Grammy și cu șapte trofee Latin Grammy.

Brad Pitt se teme că va rămâne fără copii. Ce ar vrea să facă Angelina

Connect-R și Misha au divorțat în secret acum un an

Sursă foto: northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter