Sfatul Prințesei Diana pentru William, în prima zi de școală

De Oana Savin, pe
Prințesa Diana părea extrem de mândră în ziua în care l-a condus pe Prințul William în prima sa zi de școală. Însă a avut și un sfat pentur el înainte de a coborî din mașină.

Prințesa de Wales s-a aflat la porțile școlii atât pentru William cât și pentru Harry atunci când aceștia au început școala.

În timp ce majoritatea copiilor se înfruntă cu părinții care vor să le facă poze în prima zi de școală, cei din familia regală sunt întâmpinați de mass-media la porțile școlii.

Pentru a le oferi copiilor lor o viață cât mai normală posibil, ducii de Cambridge fac prima zi de școală mai privată și aleg să invite doar câțiva membri ai presei care să îi întâmpine la porțile intituției.

Însă pentru Prințul William a fost o cu totul altă poveste. În prima zi de școală, acesta a fost înconjurat de o mare de fotografi și jurnaliști.

Astfel, când se aflau în mașină, îndreptându-se spre școală, Prințesa Diana i-a oferit câteva cuvinte care să îl pregătească pentru ceea ce avea să urmeze.

Fostul bodyguard al prinților William și Harry a declarat pentru Yahoo’s Royal Box: „Diana i-a spus în mașină: Când vei ajunge la școală va fi foarte multă presă și mulți fotografi, trebuie să te comporți frumos. Va trebui să te confrunți cu asta tot restul vieții tale”.

Când au coborât din mașină, Prințul William, însoțit de mama și tatăl său, a făcut un comentariu obraznic fotografilor.

Dar William s-a întors și a spus ceva ce era extraordinar. El a spus: Nu-mi plac fotografii”, a mai spus bodyguardul.

Se pare că prințul William nu a uitat acea experiență și acum încearcă să le ofere copiilor săi cât mai multă intimitate. Astfel, atunci când i-a însoțit pe George și Charlotte în prima zi de școală, ducele de Cambridge și soția sa au decis să permită accesul doar câtorva oameni din presă.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Prințul William și Prințul Harry în prima zi de școală.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter