Sexy după 60 de ani. Uite cum arată aceste vedete!

De Unica.ro, pe

La vârsta când alte femei îşi plimbă nepoţii în parc, aceste vedete defilează pe covorul roşu şi sunt mai strălucitoare ca oricând. Iată despre cine e vorba!
În timp ce unele din noi depun eforturi serioase ca să arate bine chiar şi la 20 de ani, aceste vedete norocoase sunt într-o formă maximă la peste 60 de ani. E drept că şi în tinereţe au fost superbe, deci au avut parte de „gene bune”.
În cazul lui Jane Fonda e vorba şi de noroc, dar şi de muncă. Faimoasa actriţă a fost întotdeauna pasionată de sport şi viaţa sănătoasă, având la activ multe casete şi DVD-uri cu exerciţii. Aşa se face că la 75 de ani are o talie de invidiat şi nişte picioare demne de o adolescentă.
Jane Seymour, cunoscută pentru rolul celebrei Dr. Quinn, arată şi ea foarte bine la 62 de ani, deşi are patru copii, doi dintre ei gemeni. Actriţa a recunoscut că şi-a făcut două operaţii estetice, una la sâni, după naşterea primilor doi copii şi una la ochi acum câţiva ani. Însă nu a făcut niciodată liposucţie sau lifting. Spune că a încercat Botox-ul, dar nu a fost mulţumită de rezultate, aşa că a renunţat la el.
Iată şi alte vedete care arată la fel de bine după 60 de ani.
Linda Grey, 72 de ani, şi Diane Keaton, 67 de ani

linda grey diane keaton
Meryl Streep, 64 de ani, şi Jacqueline Bisset, 68 de ani.


meryl streep jacqueline bisset
Raquel Welch, 72 de ani, şi Helen Mirren, 68 de ani.

raquel welch helen mirren

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter