Wow, ce sexy! Catrinel Menghia, într-o nouă reclamă la lenjerie intimă

De Adina Radu, pe

Românca noastră e tot mai sexy pe zi ce trece. Aceste poze au fost făcute de curând pentru campania de promovare a unei linii de lenjerie.
Catrinel Menghia este vedeta campaniei de promovare a unei linii de lenjerie şi costume de baie semnate Venca. Este evident de ce a ales-o producătorul spaniol: Catrinel este absolut superbă, atât în lenjerie, cât şi pe planjă, în costum de baie.
Topmodelul român nu este cu nimic mai prejos decât vedetele internaţionale precum Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio sau Adriana Lima şi ar putea oricând să defileze pe podiumul Victoria’s Secret.
Catrinel s-a născut la Iaşi în 1985 şi a fost descoperită la 16 ani de Liviu Ionescu, agentul cunoscut de la „Next Top Model”, unde jurizează alături de Cătălin Botezatu. De-a lungul anilor, a pozat pentru FHM, Maxim, Sports Illustrated, unele din cele mai cunoscute reviste la nivel mondial.
catrinel menghia
În România, Catrinel a devenit cunoscută atunci când a început o relaţie cu Răzvan Fodor. Ea avea 16 ani, iar el 26. După ce s-a mutat în Italia, vedeta a avut o relaţie cu fostul fotbalist Massimo Brambatti, şi el mai în vârstă cu 19 ani.
Catrinel Menghia a fost numită „ţigancă murdară”
catrinel menghia
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter