Semnificația ascunsă a bijuteriilor purtate de Meghan Markle

De Oana Savin, pe
După ce a născut, Meghan Markle a ales să poarte un sigur fel de bijuterri, cu pietre turcoaz. Un expert a dezvăluit care este semnificația acestuor bijuterii și susține că aceste pietre sunt perfecte pentru tinerele mame.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a trimis mesaje subtile că pune accent pe sănătate, cu ajutorul bijuteriilor. În cele mai recente apariții, soția Prințului Harry a ales să poarte același set de bijuterii.

Meghan, care este cunoscută pentru garderoba ei monocromă, a optat pentru bijuterii cu piatră turcoaz la meciul de baseball din Londra, precum și la ședința foto de după nașterea lui Archie.

Semnificația ascunsă a bijuteriilor purtate de Meghan Markle

Meghan Markle

Heather Askinoise, co-fondator al Energy Muse, a declarat pentru revista People că turcoaz este cunoscută ca fiind „maestrul vindecător” al pietrelor și pentru faptul că „aduce binecuvântare” asupra persoanelor care o poartă.

Deși ducesa este în concediu de maternitate, a avut câteva apariții publice de când l-a adus pe lume pe Archie.

Meghan a ales întotdeauna bijuterii delicate și rareori a fost văzută purtând pietre turcoaz înainte de nașterea fiului ei.

Heather a sugerat că ducesa de Sussex ar putea alege aceste pietre întrucât trupul ei se vindecă după naștere.

Este o piatră minunată cu care să te conectezi când vrei să te concetrezi pe sănătatea ta”, a explicat experta în pietre.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter