Selly s-a trezit cu Poliția la petrecerea de ziua lui. Ce „surpriză” i-au făcut oamenii legii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 martie 2021, 11:51

Sâmbătă,  Selly a organizat într-un local din judeșul Ilfov o petrecere de proporții, cu prilejul zilei sale de naștere. Selly a împlinit 20 de ani și a învitat la această petrecere nume grele din showbiz-ul autohton, printre care și diverși interpreți de manele cu care s-a filmat și postat în online.

Poliția a aflat de petrecerea celebrului vogger chiar de pe rețelele de socialziare și a decis să intervină pentru că nu au fost respectate măsurile de distanțare socială și nici nu s-au purtat măști de protecție împotriva infectării cu SARS-CoV-2. Reprezentanți ai Poliției Ilfov au precizat, într-un comunicat, că s-au încălcat normele de protecție sanitară impuse în contextul pandemiei, la evenimentul în cauză.

Citeşte şi: Selly s-a dat de gol fără să vrea? Declarația surprinzătoare despre videochat: „M-am gândit”

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, a precizat Poliția Ilfov, într-un comunicat remis presei, potrivit știrileprotv.ro.

Oamenii legii vor continua să analizeze cine a mai fost la petrecerea respectivă pentru a da noi sancțiuni.

Foto  – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter