Saturnia: Ce-l aşteaptă pe bebeluşul regal. Vezi ce fel de rege va fi fiul lui Kate şi William

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Bebeluşul regal al lui William şi Kate va avea un viitor interesant. Vezi ce spun astrele.
Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebeluşul s-a născut la ora locală 16.24 (18.24, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,79 kilograme. Prinţul William a asistat la naştere şi toată familia regală a Marii Britanii s-a declarat extaziată de venirea pe lume a micuţului (care e destul de mare la aproape 4 kilograme).
Numele bebeluşului regal va fi făcut public abia peste câteva zile, atunci când mămica Kate Middleton va fi externată. Potrivit caselor de pariuri, care vuiesc de când ducesa Catherine de Cambridge a rămas gravidă, numele cel mai potrivit pentru viitorul rege al Marii Britanii ar fi George.
Saturnia: Ce-l aşteaptă pe bebeluşul regal. Vezi ce fel de rege va fi fiul lui Kate şi William
Pe 3 decembrie 2012, la peste un an și jumătate de la nunta lor, prințul William și soția sa, Catherine, au anunțat că vor avea primul lor copil, viitorul moștenitor al tronului Marii Britanii.

William, fiul prințului Charles și al prințesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori. Aşa cum spuneam într-un articol mai vechi, zodia viitorului rege al Marii Britanii este leu, o zodie potrivită pentru un viitor rege şi conducător.
Citeşte şi Bebeluşul regal: Tot ce trebuie să ştii despre copilul lui Kate şi William

Ce spun astrele despre viitorul bebeluşului regal?

Astrologul publicaţiei britanice Daily Mail, Jonathan Cainer este de părere că viitorul rege al Marii Britanii va avea parte de multe suişuri şi boborâşuri în viaţă, dar va rămâne un personaj istoric marcant şi carismatic, în ciuda problemelor.
Saturnia: Ce-l aşteaptă pe bebeluşul regal. Vezi ce fel de rege va fi fiul lui Kate şi William
El a mai spus că, din punct de vedere astrologic, copilul lui Kate şi William va fi ţinut minte pentru nonconformism, ca un lider iubit şi aducător de pace.
Copiii născuţi cu doar câteva ore înainte ca luna să fie complet plină, aşa cum este şi cazul bebeluşului regal, tind să dezvolte o personalitate tulburată de probleme, dar sunt şi foarte talentaţi.
Bebeluşul regal va avea parte de multe victorii, precedate de lupte grele şi va ieşi din situaţii stresante pe muchie de cuţit.

Un nativ din leu cu caracteristici de rac

Deşi s-a născut în primele ore ale zodiei leu, bebeluşul regal va împărtăşi multe caracteristici ale racilor, cum sunt şi tatăl lui, prinţul William şi cum a fost şi bunica lui, prinţesa Diana.
Citeşte mai departe şi vezi ce spun astrele despre viitorul rege al Marii Britanii, fiul prinţului William şi al Ducesei Catherine, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter