Samantha Markle, nou atac la adresa lui Meghan Markle, sora ei vitregă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 martie 2021, 13:36

Sora vitregă a lui Meghan Markle (39 de ani), Samantha Markle (56 de ani), a făcut o serie de declarații după interviul oferit de fosta actriță și de soțul ei, Prințul Harry (36 de ani), pentru Oprah Winfrey (67 de ani).

„Adevărul a fost complet ignorat și omis”, a spus Samantha pentru Inside Edition, după ce Meghan a susținut: „Nu o prea cunosc [pe Samantha]”, deși cele două au crescut având același tată.

Meghan a vorbit despre relația ei cu Samantha într-un videoclip bonus, difuzat de CBS luni, 8 martie 2021. Meghan a spus care este părerea ei despre cartea lansată în ianuarie de Samantha, The Diary of Princess Pushy’s Sister.

Samantha Markle, nou atac la adresa lui Meghan Markle, sora ei vitregă

„Cred că ar fi foarte greu să spui totul când nu mă cunoști”, a declarat Meghan. „Nu mă simt confortabil vorbind despre oameni pe care nu-i cunosc cu adevărat. Am crescut ca un copil singur la părinți, ceea ce toți cei care au fost alături de mine știu. Mi-am dorit frați.”

Samantha, din contră, a declarat: „Nu știu cum poate să spună că nu o cunosc și că a fost singură la părinți. Avem fotografii împreună surprinse într-o viață. Deci cum poate să spună că nu mă cunoaște?”.

Autoarea a publicat imagini cu ele de-a lungul trecerii anilor, inclusiv o imagine din 2008, de la absolvirea lui Meghan. Samantha susține că fotografia, care a fost surprinsă cu 13 ani în urmă, contrazice comentariul lui Meghan potrivit căruia ele nu s-ar mai fi văzut „de cel puțin 18, 19 ani”.

Meghan și Samantha nu se înțeleg încă dinainte ca fosta actriță să se căsătorească cu Prințul Harry. Samantha întotdeauna și-a criticat sora în presă și pe rețelele sociale. Autoarea nu a fost invitată la nunta lui Meghan și a admis ulterior că „a fost rănită din cauză că nu a fost invitată” la eveniment.

Meghan susține că Samantha a revenit la numele „Markle” după ce ea și-a început relația cu Harry

În același fragment din interviu, Meghan a susținut că Samantha „și-a reluat numele de Markle la vârsta de 50 de ani… după ce ea și-a început relația cu Prințul Harry”. „Cred că asta spune suficient de multe”, a mai spus Meghan.

Samantha a negat acuzațiile, publicând o imagine cu o petiție în care solicita să revină la numele „Markle” în decembrie 1997. Totodată, a publicat o diplomă din colegiu pe care numele ei este „Samantha M. Markle”.

„M-am numit Markle înainte ca ea să se numească Markle. Mi s-a părut destul de ciudat că a spus că mi-am schimbat numele când l-a cunoscut ea pe Harry. Markle a fost dintotdeauna numele meu.”

Tot Samantha a dezvăluit că nu are deloc compasiune pentru Meghan, care este însărcinată cu al doilea copil, după ce a admis că a avut gânduri sinucigașe din cauza presiunilor vieții regale.

„Depresia nu este o scuză să tratezi oamenii ca pe niște cârpe și să te descotorosești de ei”, a mai spus Samantha. În prima jumătate a cărții lansate de Samantha apar povești despre primul mariaj al lui Meghan, dar și mesajele dintre Harry și tatăl lor, Thomas Markle (76 de ani), dinaintea nunții cuplului regal.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: Us Weekly

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter