Roxana Vancea, primele declarații despre sexul bebelușului

De Unica.ro, pe

Fosta asistentă TV Roxana Vancea (31 de ani) și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, vor deveni părinți. Roxana și Dragoș au dezvăluit că s-au logodit în noiembrie 2019 și s-au căsătorit în luna următoare.

De curând, Roxana a făcut primele dezvăluiri despre sexul bebelușului. Antrenorul de fitness mai are un fiu, Milan, dintr-o relație anterioară. Cuplul adoră să petreacă timp în trei, dovadă stând fotografiile Roxanei cu Dragoș și cu micuțul.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație.

Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat, era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, declara Roxana Vancea în mai 2021, la Kanal D.

Roxana Vancea, primele declarații despre sexul bebelușului

Însărcinată în patru luni, Roxana a luat doar 600 de grame în greutate până acum. În plus, burtica abia se poate sesiza, ceea ce se întâmplă deseori când femeile se află la prima sarcină.

Roxana ar trebui să nască în luna noiembrie a anului acesta și își dorește să fie o naștere naturală. Cât despre sexul bebelușului, Roxana a declarat în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani: „70% mi-a zis că e băiat. O să aflu joi sigur”.

„La începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar. M-a speriat un pic, pentru că am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor, dar când mi-a zis de chist m-am speriat un pic și am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul.

Citește și:

Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Ce videoclip a postat pe Instagram

 Olivia Steer, acuzată de antisemitism. Ce mesaj a publicat fosta prezentatoare TV în mediul online

Ce mare a crescut și ce frumos este fiul lui Alexandru Pițurcă și al Cristinei Ich

Cu Milan am vorbit dinainte, ca să fim siguri că ar vrea un frățior sau o surioară. Când am fost să îmi spună sexul copilului nu știam ce o să îi spun lui Milan, pentru că voia băiețel, el i-a pus și nume. Vrea să îl numim Ayan”, a mai declarat Roxana Vancea luna trecută, în emisiunea Teo Show.

„Mi-a fost rău în prima lună. Aveam grețuri. După două luni nu am mai avut nimic. (…) Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în ultimul trimestru va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai declarat atunci.

În urmă cu ceva timp, în dreptul unei fotografii în care apare alături de partenerul ei, Roxana a scris pe Instagram: „Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare.

Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter