Roxana Ciuhulescu dezvăluie numărul impresionant de mașini pe care le deține Ion Țiriac

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 13:18
Ion Țiriac deține o colecție impresionantă de mașini, iar una dintre piesele de rezistență este întocmai o mașină de colecție pe care a deținut-o Elton John.

Ion Țiriac este unul dintre cei mai mari colecționari ai lumii, fiind recunoscut pentru pasiunea sa. Omul de afaceri are nu mai puțin de 340 de mașini în colecție, iar cea care a făcut dezvăluiri despre podoabele pe patru roți parcate în „garajul” lui Ion Țiriac este întocmai Roxana Ciuhulescu: „Domnul Țiriac are 340 de mașini de colecție, dar în galerie intră cam 160-180 de mașini, puse destul de apropiat. La câteva săptămâni le schimbă în galerie. Printre acestea se află și fosta mașină a lui Elton Jhon, să știi, acest Rolls Royce. A coborât mireasa din această mașină. Superbul exemplar nu a fost achiziționat la licitație.

Pentru foarte multe mașini, Ion Țiriac s-a deplasat special să le vadă în străinătate, apoi le-a cumpărat. După aceea, mașinile au intrat pe mâna inginerilor, pentru că are o adevărată echipă în spate, care le-au pus la punct, unele fiind restaurate. Ion Țiriac a investit foarte mulți bani în această colecție. Este unul dintre cei mai mari colecționari din lume, cunoscut și recunoscut pentru acest hobby. Unele dintre ele nu sunt înmatriculate sau le înmatriculează ocazional”, – a transmis Roxana Ciuhulescu la Digi Sport.

Ultimele intrări în colecția de automobile a lui Ion Țiriac – Țiriac Collection – sunt trei modele exclusiviste ale căror prețuri de catalog, însumate, depășesc un milion de euro, conform Libertatea. Două dintre acestea sunt demne de amintiti: unul este un Ferrari F12 Tour de France Limited Edition, care, după cum reiese din denumirea oficială, a fost produs doar în 799 de exemplare și al doilea este un Mercedes Maybach S 650 Cabriolet, produs în numai 300 de exemplare.

Pune frana si vezi care sunt cele mai rapide masini din lume!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter