Ronaldo, suspectat că ar fi avut relații intime cu o minoră

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Luni, 08 octombrie 2018, 14:52
Acuzaţiile asupra lui Ronaldo nu se opresc! Fotbalistul ar putea fi suspect de pedofilie. Prins deja într-un caz de viol redeschis de curând de autorităţile din Las Vegas, Cristiano Ronaldo ar putea avea şi mai mari probleme.

The Sun a scris, duminică, pe larg despre cum Ronaldo s-ar fi culcat, în schimbul a 4.000 de euro, cu o fată pe nume El Mahroug. Partea care-l incriminează pe portughez e legată de faptul că evenimentul se petrecea în 2010, când El Mahroug, una dintre prostituatele din reţeaua lui Silviu Berlusconi, avea doar 17 ani. Potrivit legislaţiei din Italia, ţara în care Ronaldo s-a încurcat” cu prostituata minoră, sexul plătit cu o persoană care nu a împlinit 18 ani e considerat infracţiune şi se pedepseşte ca atare.

Potrivit site-ului The Sun, Lesilie Stovall, avocata lui Kathrynh Mayorga, prima femeie care l-a acuzat direct pe Ronaldo, a mai găsit alte fete care ar fi trecut prin episoade asemănătoare cu cel descris de clienta sa. Britanicii de la The Sun au lansat informaţia conform căreia o a doua femeie i s-a plâns avocatului Stovall că a fost rănită de Cristiano Ronaldo”, în timp ce o alta i-a dezvăluit că, în 2009, a acceptat o înţelegere secretă cu acesta pentru a nu-l acuza public de viol. Deşi nu a făcut publice numele autoarelor noilor acuzaţii, Lesilie Stovall a dezvăluit că informaţiile au ajuns la urechile anchetatorilor din Las Vegas care se ocupă de acest dosar.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo, acuzat de agresiune sexuală

Femeia care îl acuză pe Cristiano Ronaldo de agresiune ar fi avut gânduri sinucigaşe

Sursă foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter