Rona Hartner s-a căsătorit. Actrița a purtat o rochie de mireasă atipică

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 15:27
Rona Hartner și Herve Camilleri, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp și care i-a fost alături în lupta cu cancerul de colon, s-au căsătorit în acest weekend.

Rona Hartner și Herve Camilleri au făcut nunta în Franța, la un restaurant select de pe Coasta de Azur, însă atât rochia de mireasă, cât și meniul de nuntă au fost în stil românesc. Rona Hartner a purtat o rochie în stil maramureaşan, iar de pe masa invitaților nu au lipsit tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță.

Rona Hartner s-a casatorit cu Herve

Rona Hartner își continuă tratamentul cu chimioterapie pentru a înlătura definitiv o recidivă a cancerului de colon cu care s-a luptat în ultimele luni. Actrița este fericită și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Dacă inițial se gândea să facă o nuntă și în România, Rona a renunțat la această idee: „Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă calumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc”, – mărturisea în trecut Rona Hartner la emisiunea „Răi Da Buni.

Rona Hartner si Herve, iubitul sau

Sursă foto: Arhivă, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter