Vedete: Vezi cum vrea să se reinventeze Catrinel Menghia!

De Revista Unica, pe

Onest ar fi să-i spunem Catrinel Marlon. Aşa se recomandă mai nou românca. Superbul manechin şi imaginea multor branduri celebre, precum GranCrema, Armani sau Fiat, lasă în urmă modelingul. Redescoper-o în acest interviu exclusiv.
Catrinel este de acum actriţa care a strălucit pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Veneţia şi a
înnebunit presa din Italia care o compară, ca prezenţă, cu Sophia Loren. Cu toţii i-au remarcat simplitatea gesturilor, a hainelor şi chipul deosebit de expresiv. Asta după ce, în prealabil, a convins mai mulţi regizori de talentul ei. Pe 24 august, a avut premiera în Italia, cu un alt film, „Tutti i rumori del mare“, în regia lui Federico Brugia. Această schimbare de traiectorie, pe care o face la 27 de ani, are legătură şi cu divorţul ei de Massimo Brambati, aşa cum ne-a mărturisit.

De ce ai făcut trecerea înspre cinematografie?
Nu am visat niciodată la o carieră de actriţă, pur şi simplu, mi s-a ivit ocazia, iar acum, la distanţă de un an de la primul meu scurtmetraj, mă aflu pe platoul de filmări la al patrulea film. Am filmat până la mijlocul lui septembrie o peliculă la Roma ( „Leone e il basilico“ – n.r.), în regia lui Leone Pompucci, regizor pluripremiat. Am rolul principal, deci a fost o adevărată provocare pentru mine. Din păcate, nu pot da mai multe detalii până la sfârşitul proiectului. Trecerea spre cinematografie a fost o întâmplare, am fost îndrumată anul trecut de agentul meu să particip la un casting. Mi-a plăcut enorm de mult atmosfera de pe platoul de filmare şi am continuat pe această nişă. Am decis să iau şi lecţii de actorie şi iată că lucrurile au mers în direcţia bună. Sunt foarte fericită pentru că munca mea a fost ulterior recompensată  cu intrarea în concurs la Festivalul de film din Veneţia. Am însă o uşoară părere de rău deoarece eu, ca româncă, sunt în concurs cu un film în regie italiană.

Şi ce se întâmplă cu celelalte proiectele ale tale?

În acest moment, am decis să las în standby toate proiectele de modeling, aşa că, în afară de colaborarea cu GranCrema şi cu Fiat, nu am mai acceptat alte proiecte de publicitate. Am decis asta pentru a mă putea concentra asupra actoriei. În acest moment vreau să mă dedic cu totul acestui domeniu, pentru ca lucrurile să iasă cât mai bine.

Totuşi, trebuie să te întreb cum a fost colaborarea cu Charlie Sheen când ai filmat spotul Fiat?
M-am simţit onorată că am avut oportunitatea de a lucra cu el. Îţi mărturisesc că este nu doar un mare actor, ci şi un personaj veritabil, care ştie să se bucure de această experienţă deosebită ce se numeşte actorie. Umorul lui Sheen este inegalabil, iar pe platoul de filmare ne-a făcut pe toţi să râdem cu glumele lui care mai de care mai amuzante.

Cum a fost pentru tine perioada de după despărţirea de Massimo? Cine şi ce a fost sprijinul tău?
Mi-au fost alături atunci persoanele apropiate mie. Sora mea, familia, prietenii apropiaţi m-au ajutat enorm. Am reuşit astfel să merg mai departe şi am decis să mă concentrez mai mult asupra muncii, lucru ce s-a dovedit benefic, iar rezultatele s-au văzut destul de repede.

Te simţi  mai puternică după această experienţă?
Consider că ceea ce nu te omoară te face mai puternic, dar cu siguranţă nu mi-a fost uşor. A fost o experienţă destul de neplăcută. Totuşi, am rămas în relaţii bune cu Max şi asta mă bucură.

Toţi fanii tăi se întreabă cine este noua ta iubire. Te simţi pregătită pentru o nouă relaţie?
Nu există o nouă iubire în momentul de faţă în viaţa mea. Nu este usor să ieşi dintr-o căsătorie, mai ales atunci când s-a sfârşit o poveste de dragoste. Este nevoie de timp ca aceste răni să se vindece şi să poţi porni apoi în căutarea unei alte persoane. Nimeni nu cred că se poate avânta într-o altă relaţie atât de devreme după ce s-a despărţit de partenerul de viaţă.

Deci relaţiile tale cu fotbalistul Boateng sau cu Fabrizio Corona sunt doar  zvonuri lansate de presa din Italia?
Cum bine spui, sunt toate zvonuri. Nu neg însă faptul că mă afectează foarte mult când se spun tot felul de minciuni despre mine şi despre viaţa mea. Ştiu totuşi că n-ar trebui să sufăr când apare câte-o calomnie de genul că aş fi avut o relaţie cu Corona sau Boateng. Din păcate, este un aspect cu care trebuie să se confrunte toate persoanele care au o viaţă publică, însă eu nu reuşesc să mă obişnuiesc cu asta şi astfel pun la suflet toate răutăţile.

În 2009, într-un interviu în Unica, spuneai că te gândeşti să lansezi o linie de lenjerie intimă. Mai ai astfel de planuri de business?
Bineînţeles că am în continuare această dorinţă şi multe alte vise în minte. Însă cred că mi-ar trebui nouă vieţi ca să realizez tot ce mi-am propus, pentru că am multe planuri de viitor! Sper să reuşesc să le duc pe toate la bun sfârşit şi să-mi
împlinesc toate dorinţele.

Îţi e dor de România?
Din păcate, nu prea reuşesc să ajung la Bucureşti, dar acasă, la Iaşi merg destul de des… Îmi lipsesc familia, prietenii, lo-curile dragi şi, nu în ultimul rând, sărmăluţele. Totuşi, sunt deosebit de încântată că am fost aleasă să fiu imaginea în România a îngheţatei de băut GranCrema. Pentru că cea mai mare satisfacţie o am când reuşesc să vin cu diverse proiecte în ţara mea, şi nu pe alte meleaguri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter