Război pe moștenire între Brigitte Pastramă și fiul său: „Am fost dat afară cu palme și pumni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 iunie 2020, 13:02

Între Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, s-a iscat un război pe moștenire. Băiatul a adus acuzații incredibile mamei sale în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Robert a făcut mai multe dezvăluiri șocante despre mama lui în timpul emisiunii. El a povestit că după ce tatăl său a murit, femeia a vândut una dintre proprietățile moștenite fără să îi dea vreun ban, manipulându-l pe tânăr să semneze contractul, după cum arată Spy News.

„Și-a însușit o casă, în localitatea Dâmbovița, din Timișoara”, a explicat Robert. „Pe care a vândut-o și fără semnătura mea nu a putut să o vândă. Aveam 18 ani, iar acum am 19 ani jumătate, iar din câte știu eu 3 din 4 primește copilul, iar 1 din 4 primește mama, legal vorbind. Iar eu am fost de acord să primesc doar 2 pe 3 din acea valoare. După care mi s-a adus în față că aș primi doar 1 pe 3 din valoarea aia, bani pe care nu i-am primit nici astăzi”.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Robert a povestit despre violența fizică la care a fost supus din cauza mamei lui: „Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter