Cristina Cioran, despre despărțire: „Nu mă ascund absolut deloc”

De Unica.ro, pe

Cristina Cioran (39 de ani) și Traian Văduva (44 de ani) nu mai formează un cuplu. „Nu mai sunt în acea relație, ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună”, a declarat Cristina Cioran, pentru Impact.ro.

Cristina Cioran, despre despărțire: „Nu mă ascund absolut deloc”

Ulterior, vedeta TV a făcut mai multe declarații pentru Antena Stars: „Nu mai suntem împreună de ceva timp, mai exact de la sfârșitul verii, cam așa. Am fost întrebată într-un interviu și am spus că nu mai suntem împreună.

Dar dacă mi se urmăresc paginile de Facebook sau de Instagram, puteți vedea treaba asta, ca dovadă că nu mă ascund absolut deloc. Eram de zece ani împreună. Aia e. Unele relații se termină și cam atât”, a declarat Cristina Cioran în exclusivitate pentru Antena Stars, citează Spynews.

„Nu știu dacă a fost un motiv special. Pur și simplu, așa se întâmplă după mai mulți ani. Din păcate, relațiile nu mai există ca pe vremuri. Ne-am refăcut viețile personale. Sunt foarte fericită. Nu a fost o suferință după despărțire”, a mai adăugat.

Potrivit Playtech.ro, perechea se logodise la petrecerea aniversară a Vicăi Blochina. „Dragostea nu are granițe, ca atare nu e nevoie de acte.

Ne-am cunoscut în Centrul Vechi și ne-am plăcut, dar nu am vorbit. După câteva zile ne-am revăzut întâmplător și abia atunci am intrat în vorbă. M-am îndrăgostit de el la prima vedere, de două ori”, spunea Cristina în trecut.

Cristina Cioran a avut coronavirus în septembrie

„În septembrie am aflat că m-am îmbolnăvit de coronavirus. Am avut temperatură o zi – două, durere de cap și o sinuzită. M-am izolat două săptămâni și a trecut.

Am luat paracetamol și pastile pentru sinuzită. Nu știu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă”, a declarat actrița atunci, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Foto: Facebook

Citește și:

De ce nu vrea Augustin Viziru să dezvăluie identitatea partenerei lui de viață

Persoanele cu sindromul Down sunt mai vulnerabile infecției cu noul coronavirus

Ricky Martin a publicat o fotografie rară cu Renn, fiul lui cel mic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter