Cine sunt nașii Prințesei Maria Alexandra, fiica lui Nicolae al României

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 08 septembrie 2021, 16:02

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, Nicolae al României și soția lui, Alina-Maria de Roumanie, și-au botezat fiica. Maria-Alexandra s-a născut în data de 7 noiembrie a anului 2020.

Cine sunt nașii Prințesei Maria Alexandra, fiica lui Nicolae al României?

În aceeași zi în care au anunțat botezul, marți, 26 ianuarie 2021, Alina a împlinit 33 de ani. „Este o prietenă, o soție, o mamă și frumoasă! La mulți ani!”, a scris Nicolae al României în mediul online, cu ocazia aniversării soției sale.

Nașii Prințesei Maria Alexandra sunt Prințul Mihai Ghyka și soția lui, Prințesa Emanuela Ghyka, membri ai familiei nobile din Moldova. La ceremonie, părinții și invitații au purtat ținute tradiționale.

„Prin ținuta aleasă pentru acest eveniment, costumul popular tradițional, am dorit să exprimăm dragostea și respectul pentru valorile românești. Precum și speranța ca fiica noastră, împărtășind aceeași prețuire, să continue opera Reginei Maria.

Invitații au purtat costume autentice de Argeș, Bristrița, Câmpulung-Muscel, Drăguș, Vâlcea …”, a arătat comunicatul publicat de Nicolae al României.

Fotografii de la botez găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! Maria Alexandra este adorabilă!

„Ce frumusețe! 🤗; Doamne, ce frumoasă este prințesica!; Domnul să o ocrotească și să vă binecuvânteze pe toți trei!; Să fie sănătoasă, mult noroc în viață și să vă aducă bucurie în casă. Ani mulți și fericiți vă doresc!;

Să vă trăiască, prințesa! Sunteți minunați! Dumnezeu să vă binecuvânteze!; Frumoase nume, dar un pic de originalitate n-ar fi stricat în alegerea numelui Prințesei României. Eu, dacă îi eram nașă de botez, îi puneam ceva tradițional românesc, dar mai rar;

Să vă trăiască bobocelul din brațe! Nu știu care va fi evoluția voastră ca familie, dar .. mi-ar fi plăcut să fiți recunoscuți prinți, arătați ca niște prinți!; Dumnezeu să Vă binecuvânteze pruncul, casa și familia!

Sunteți iubiți și prețuiți pentru felul în care cinstiți strămoșii noștri comuni!”, acestea au fost doar câteva comentariile de pe Instagram și Facebook.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au COVID-19. Cum se simt David și Eva?

Lora, primele declarații despre copil: „Îmi doresc și fetiță, și băiețel”

Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter