Andreea Raicu a împlinit 42 de ani. Ce mesaj a transmis vedeta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 19 iulie 2019, 12:13
Andreea Raicu a împlinit 42 de ani pe data de 18 iulie 2019. Fosta prezentatoare de televiziune a transmis un mesaj de ziua sa și, totodată, a dezvăluit că își dorește cu ardoare să devină mamă.

Andreea Raicu s-a fotografiat cu un buchet imend de transafiri albi și imaginea a încărcat-o pe conturile de socializare, acolo unde a scris și un mesaj emoționant: „Recunoștință. Bucurie. Iubire. Sunt doar câteva dintre stările pe care le-am trăit astăzi. Mă consider un om norocos pentru ceea ce trăiesc și pentru oamenii de care sunt înconjurată. Chiar este o zi specială. Mulțumesc și vouă pentru încrederea, dragostea, gândurile frumoase și mesajele pline de iubire”, – a scris Andreea Raicu pe contul său de Instagram.

Andreea Raicu, totodată, a oferit un interviu în care a declarat că își dorește să aibă un copil, însă nunta și-o dorește într-un cadru restrâns: „Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, – a spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu, în trecut, avea, însă, o cu totul altă părere despre maternitate. „Nu vreau să par într-un fel, ador copiii, dar cred că un copil nu trebuie să vină pe lume pentru că e vârsta, pentru că asta îţi impune societatea, trebuie să vină din motivele unei familii potrivite şi fericite. Nu este o jucărie! Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă nu îndeplineşti nişte condiţii”, – a declarat Andreea Raicu conform Spynews.

Vezi mai multe imagini cu Andreea Raicu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter