Amalia Năstase, primele fotografii de la nunta secretă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 07 august 2019, 12:08
Amalia Năstase s-a căsătorit în mare secret cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri  cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Evenimentul a avut loc în Las Vegas, însă, cu toate că s-a petrecut în urmă cu patru ani, anunțul a fost făcut de fosta soție a lui Ilie Năstase abia anul trecut.

Amalia Năstase, în vârstă de 42 de ani, și Răzvan Vasilescu, 38 de ani, au împreună un băiețel, pe nume Toma, în vârstă de 3 ani. Aceștia sunt foarte discreți în privința vieții private, prin urmare, nu numai că nimeni nu a știut că cei doi s-au căsătorit, dar chiar și după ce au anunțat că sunt soț și soție, fotografiile de la nunta din Las Vegas nu au fost făcute publice niciodată. Ei bine, iată că la patru ani distanță, Amalia Năstase a publicat două fotografii grăitoare pe conturile de socializare.

Amalia Nastase nunta

Amalia Năstase a fost căsătorită timp de șase ani cu Ilie Năstase, cei doi divorțând în 2010. Împreună au două fete, pe Alessia, în vârstă de 16 ani, și pe Emma, de 13 ani.

Amalia Nastase nunta

Amalia Năstase a reușit să slăbească 12 kilograme într-o săptămână cu ajutorul unei diete oloproteice, iar acum se mândrește cu noua sa siluetă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter