Alex Velea, atac nou la adresa lui Cătălin Măruță: „Te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate”

De Unica.ro, pe

Conflictul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea pare să nu se mai termine. În ultimele zile, între cei doi a existat un schimb de replici dure, Velea acuzându-l pe prezentatorul de la Pro TV că vorbește mult prea des în emisiunile sale, într-un “context defavorabil”, despre el și Antonia.

„Mi se pare că în fiecare săptămână e măcar o emisiune în care este vorba despre mine sau despre Antonia, dar într-un context defavorabil nouă. Într-un context nașpa. (…) Nu am ce să mai vorbesc cu el. S-a mai întâmplat o dată, când chema rudele fostei mele neveste ca să vorbească despre mine aiurea. Asta după ce avusesem niște ani de prietenie”, spunea cântărețul, în urmă cu câteva zile.

Acum, Alex Velea a venit cu un nou atac la adresa lui Măruță. Artistul îl acuză pe soțul Andrei că este a dat dovadă de prietenei prin modul în care abordează subiectele Alex Velea și Antonia.

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați”, a scris Alex Velea, într-un InstaStory.

Velea și-a continuat apoi mesajul, mărturisindu-i prezentatorului de la Pro TV că ”nu are coloană vertebrală” și că le-a permis altora să-i jignească familia fără a încerca să-i ia apărarea în vreun fel, deși ar fi pretins că îi este prieten.

Citeşte şi: Antonia, despre conflictul dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea

Citeşte și: Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

Citeşte şi: Ce destin va avea Lilibet, fata cuplului Meghan – Harry. Predicțiile astrologului regretatei Prințese Diana

Citeşte şi: Reacția impresionantă a fiicei Andreei Marin după ce mama ei a divorțat de Ștefan Bănică

„În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ”prietenul tău” eram atacat din toate părțile…”, a mai explicat Alex Velea.

Cântărețul a ținut să-l asigure pe Măruță că nu va accepta să îngroape securea războiului prea curând.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu esti capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a adăugat Alex Velea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter