Adelina Pestrițu este însărcinată? Ce a scris în mediul online

De Unica.ro, pe

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împreună o fiică, Zenaida Maria, care va împlini 3 ani pe 3 august 2021. Recent, în mediul online, Adelina a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi însărcinată.

Adelina Pestrițu este însărcinată? Ce a scris în mediul online

Un dialog dintre Adelina și actrița Andreea Ibacka a pus urmăritorii fostei prezentatoare de televiziune pe gânduri. Andreea este în prezent însărcinată cu al doilea copil. Andreea, Cabral și fiica lor, Namiko, au apărut pe coperta revistei Unica din iulie 2021.

Actrița a purtat mai multe ținute, printre care și o rochie nude, decupată în zona taliei. Adelina a purtat recent aceeași rochie, însă pe alb. După ce a văzut fotografia Adelinei, Andreea a scris pe Instagram: „Ce bine e rochia mea cu burtă și buton în varianta cu pătrățele”.

Adelina a reacționat imediat: „Nu vrei să facem schimb?”, iar Andreea a completat: „Asta e și propunerea mea, în câteva luni facem schimb”. Despre al doilea copil, Adelina mai spunea anul trecut pentru OK! Magazine:

„Noi ne dorim, dar se lasă așteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne așteptăm mai puțin. Momentan, nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuțe, veți ști cu siguranță, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ținem secret”.

Citește și:

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

Adelina Pestrițu a împlinit 34 de ani! Ce cadou a primit de la soțul ei, Virgil Șteblea

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

Vrea Adelina Pestrițu să revină pe micul ecran? „Sinceră să fiu..”

Întrebată pe Instagram dacă își dorește să revină în televiziune, Adelina a mărturisit: „Am avut multe propuneri în acest sens și, sinceră să fiu, nu m-aș întoarce oricum, ci doar făcând parte dintr-un proiect de entertainment de calitate. Ceea ce fac acum îmi ocupă foarte mult timp”.

Despre cariera în mediul online, fosta prezentatoare TV a adăugat: „E greu, e obositor, e solicitant, e uneori frustrant, pentru că unii te fac să crezi că nu ești suficient și că nu faci suficient, dar este și foarte frumos. Sunt multe părți frumoase. (…)

Dacă nu aș fi mulțumită cu ceea ce fac, cu siguranță nu aș fi aici. Pentru că nu sunt genul de om care să se mintă singur. Trebuie să-mi placă cu adevărat ceea ce fac, ca să fac cu drag”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter