Uite ce rochie va purta Nicoleta Luciu la nunta Biancăi Drăguşanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 iulie 2021, 16:28

Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo, vor fi naşii de cununie ai cuplului Bianca Drăguşanu – Victor Slav. Viitoarea naşă şi-a ales deja rochia. Uite cum arată!
Nicoleta Luciu nu a apelat la marile case de modă din afara ţării, deşi probabil că şi-ar fi permis, ci a ales un brand româneasc, Irenka.

Rochia va fi, evident, foarte sexy, cu decolteu adânc, spatele gol şi foarte mulată. Vedeta spune că şi-a dorit o rochie elegantă, dar şi confortabilă, ca să poată dansa cât mai mult. Cu siguranţă Nicoleta va avea mai multe ţinute în ziua cea mare, dar probabil că va fi foarte sexy în toate, deşi comentariile primite pe pagina de Facebook nu au fost toate pozitive – mulţi i-au recomandat Nicoletei să se mai îngraşe puţin, alţii au considerat că are sânii prea mari.
Naşa va fi cu siguranţă foarte frumoasă, dar rămâne de văzut ce rochie va avea Bianca Drăguşanu, mireasa. Deocamdată ea a postat pe pagina de Facebook mai multe poze cu rochie de mireasă, dar nu a spus care este cea aleasă. Putem doar să bănuim că va fi o rochie foarte decoltată şi mulată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter