Robbie Williams, noi probleme de sănătate. Ar putea suferi de sindromul Asperger

De Oana Savin, pe
Robbie Williams are noi probleme de sănătate, iar artistul crede că ar putea suferi de sindromul Asperger, mărturisind că simte că lipsește ceva.

După ce s-a confruntat cu drepsesia și anxietatea și s-a luptat cu dependența de droguri și alcool, Williams, în vârstă de 44 de ani, a afirmat că poate suferi de Asperger.

Ceva lipsește la mine. Am lacune mari. Poate fi Asperger sau autism. Nu știu în ce spectru mă aflu, dar ceva este”, a declarat cântărețul în caddrul unui interviu, citat de Daily Mail.

Este o muncă dificilă să te afli în capul meu. Am o compulsie interesantă, dependență, boală mintală aș putea spune. Aș fi suferit de asta chiar dacă eram starul pop Robbie Williams sau muncitorul Robbie Williams”, a mai spus el.

Artistul a afirmat și că este depdendent de comentariile negative ale internauților la adresa lui, explicând: „Ceea ce este interesant la compulsivitatea mea…să caut lucruri rele despre mine. Sunt dependent de grabă. <>. Este un blestem dar și o binecuvântare pentru mine deoarece mă face să merg mai departe și m-a făcut persoana care sunt astăzi”.

Robbie Williams este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, cuplul având împreună doi copii, o fetiţă de 5 ani, Teddy, şi un băieţel de 3 ani, Charlton.

Sindromul Asperger este o formă de autism, ce include tulburări în privinţa interacţiunilor sociale şi a posibilităţilor de comunicare. Iniţial, Hans Asperger a descris acest sindrom ca pe „o psihopatie autistică” dar, după moartea sa în 1980, boala a primit numele savantului austriac.

Citește și: Maluma, mesaj după concertul din România. Ce l-a impresionat pe artist

Citește și: Soția lui Hugh Grant a fost sechestrată de un taximetrist, la Paris

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter