Rihanna, o vedetă mofturoasă: „Nici nu știe ce vrea să mănânce”

De Oana Savin, pe
Rihanna a dus în mod constant lupte cu kilogramele în plus. Este o persoană pofticioasă și nici metabolismul nu pare să o ajute prea mult. Mai mult, se pare că vedeta este extrem de mofturoasă.

După ce a încercat mai multe diete, Rihanna ajuns la concluzia că trebuie să își angajeze un bucătar personal, care să îi gătească în funcție de recomandările nutriționiștilor.

Astfel, cântăreața dispune acum de mâncare personalizată în funcție de dorințele și necesitățile ei.

Bucătarul personal al Rihannei, Debbie Solomon, a dezvăluit ce alimente consumă Rihanna pentru a nu mai avea probleme cu greutatea.

Debbie a povestit cum a ajuns să lucreze pentru artistă și cât este de dificl să fii Chef-ul unei astfel de celebrități.

Înainte de a o cunoaște pe cântăreața din Barbados, Solomon era un mare fan al ei.

Am cumpărat primul album al Rihannei pentru că era o fată din Caraibe, la fel ca mine. Mi-a plăcut că poate fi ea însăși și mi-a transmis că și alții se pot simți suficient de confortabil pentru a fi ei înșiși”, a declarat Debbie pentru Bon Apetit.

Tânăra a vorbit și despre perioada de probă, dar și despre ce a urmat după aceea.

Nu sunt un bucătar expert în gastronomie. Primele săptămâni au fost intense. Prima dată de SuperBowl, când Rihanna a avut numeroși invitați la ea acasă. A urmat anisersarea ei de 25 de ani în Hawaii. Apoi turneul mondial. Nu aveam nicio idee în ce intram”, a povestit Solomon.

Rihanna, extrem de mofturoasă

Rihanna are și momente când este foarte mofturoasă.

Nu știe nici măcar ce vrea să mănânce a doua zi, așa că are o armată de oameni mereu în alertă, în caz că are poftă de ceva”, a afirmat bucătarul șef al artistei.

Mănâncă proteine, legume, orez și paste. Încerc să îi gătesc preparate cu cât mai multe frcute și legume, dar nu întotdeauna le mănâncă”, a mai spus Debbie.

Rihanna, o vedetă mofturoasă: „Nici nu știe ce vrea să mănânce”

Foto: Rihanna și Debbie, gătind

Cum Rihanna este înnebunită după mâncarea picantă, Debbie Solomon îi gătește cu condimentele ei preferate: curry, chimen și usturoi.

De asemenea, ea mai folosește anumite condimente exotice ce nu se găsesc în restaurantul fiecărui hotel, astfel că bucătarul este nevoit să le ia cu el peste tot pe unde se cazează artista.

Citește și: Motivul pentru care Demi Lovato a şters-o pe Selena Gomez de pe Instagram 

Citește și: Katy Perry este cea mai bine plătită cântăreaţă din lume. Cât a încasat aceasta 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter