Regina Elisabeta nu și-a văzut niciodată garderoba. Modul neobișnuit prin care își alege ținutele

De Oana Savin, pe
Regina Elisabeta a II-a arată impecabil de fiecare dată când iese în public, iar pentru asta are nevoie de o garderobă imensă care este amplasată la un etaj diferit față de camera sa din Palatul Buckingham.

Suverana britanică știe exact ce face atunci când vine vorba de modă. Știe că culorile aprinse înseamnă că iese în evidență, iar admiratorii o pot vedea mai bine.

Nu pot purta niciodată beige deoarece nimeni nu va ști cine sunt”, a declarat ea la un moment dat.

După zeci de ani pe tronul Marii Britanii, regina știe exact ce trebuie și ce nu trebuie să poarte la diverse evenimente.

Dar când vine vorba de alegerea ținutei din fiecare zi, monarhul nu își deschide pur și simplu garderoba să vadă ce iese în evidență.

Potrivit fostului majordom regal Paul Burrell, aceasta își alege ținutele, pe care le numește „costume”, într-un mod mai neobișnuit.

Reginei i se aduc ținutele la ea, toate hainele ei se află la un alt etaj. Persoana care se ocupă de garderoba ei îi aduce două costume dimineața, pe care se află lipite bucățele de material pentru ca Regina să știe dacă conțin mătase, bumbac sau lână”, a dezvăluit Burrell.

„Cea pe care o alege îi este adusă, astfel că ea nu își vede garderoba”, a mai spus fostul majordom.

Iar acest lucru înseamnă că Regina Elisabeta nu își vede niciodată întreaga colecție de haine la un loc.

Potrivit The Mirror, suverana obișnuite să poarte de mai multe ori ținutele ei favorite, o tehnică pe care și alți membri ai familiei regale, precum Kate Middleton, au copiat-o.

Și există un accesoriu fără de care regina nu este văzută – geanta Launer pe care o ia cu ea atunci când iese din Palat, de mai bine de 50 de ani.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu ținutele Reginei Elisabeta a II-a.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter