Regina Angliei are mai multă încredere în nepoții ei decât în Prințul Charles

Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 10:58
Regina Elisabeta este impresionată de cei doi nepoți ai săi, prințul William și prințul Harry, mult mai mult decât a fost vreodată de propriul său fiu, prințul Charles. Andrew Morton, autorul cărții biografice "Diana: Povestea ei adevărată" a precizat în noua sa carte că regina Elisabeta este încântată să vadă lucrurile pe care cei doi nepoți ai săi le-au făcut pentru comunitate.

 

În ceea ce-l privește pe prințul Harry, regina Elisabeta este mulțumită de modul în care acesta s-a ocupat de îndatoririle oficiale și s-a dedicat Jocurilor Invinctus, dar și de modul în care reușit să gestioneze relația cu mass-media în ceea ce privește relația cu viitoarea lui soție, Meghan Markle. conform voice.meaww.com.

În ceea ce-l privește pe prințul William, a fost întotdeauna capabil să colaboreze îndeaproape cu East Anglian Air Ambulance și a fost mereu mândru de rolul său în ceea ce privește îndatoririle regale.

O sursă apropiată familiei regale consideră că băieții au fost capabili să țină o legătură strânsă cu publicul, ceea ce prințul Charles nu a reușit niciodată.

Recent, The Daily Beast a raportat că Regina intenționează să-i preda puterea prințului Charles, dar experții doresc ca ea să opteze pentru prințul William, chiar dacă asta este puțin probabil.

Istoricul Robert Lacey este de părere că atunci când prințul Philip va muri sau Regina va împlini 95 de ani, oricare s-ar întâmpla prima oară, aceasta va abdica și-l va lăsa pe Charles să devină rege.

Citește și:

Sursă foto: hepta.ro


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter