Rebel Wilson și Jacob Busch s-au despărțit. Actrița a confirmat

De Adelina Duinea, pe

Marți, 2 februarie, actrița Rebel Wilson (40 de ani) a confirmat în mediul online că ea și antreprenorul Jacob Busch (29 de ani) s-au despărțit. Deși doar ce a început să filmeze un nou proiect, Rebel a ținut să clarifice că este din nou singură.

Rebel Wilson și Jacob Busch s-au despărțit. Actrița a confirmat

„Am multe pe cap … ahhhh”, a scris pe Instagram. „O fată singură se îndreaptă către Super Bowl”, a continuat. Un reprezentant de-al actriței a confirmat pentru E! News despărțirea.

Până la acest moment, nici Rebel, nici Jacob nu au vorbit despre motivele care au dus la despărțire. Perechea și-a făcut debutul pe covorul roșu în septembrie 2020. Anul trecut, actrița a adoptat un stil de viață sănătos.

Și-a schimbat regimul alimentar și a devenit mult mai activă. Fostul partener a încurajat-o în toată această perioadă. „Unii oameni mi-au zis: «Oh, păi ai slăbit și apoi ți-ai făcut un iubit sexy».

Dar, ce vreau să le spun acelor oameni este că eu și Jacob eram deja împreună când am atins cea mai mare greutate a mea”, a explicat actrița pentru E! News, anul trecut.

„Deci, nu e ca și cum am pierdut deodată în greutate și gata, mi-am făcut un iubit sexy, nu așa funcționează lucrurile. Băiatul ăsta m-a plăcut cu 100 de kg și acum mă place cu 75.

Vreau doar să clarific asta. Mă liniștește acest lucru pentru că nu-l interesa cum arătam fizic. Mă place pentru cine sunt [nu pentru cum arăt].”

Jacob este moștenitor al dinastiei Anheuser-Busch, companie din industria berii cu o cifră de afaceri de 15 miliarde de dolari. Totodată, Jacob a fondat brandul de înghețată Napp’s Dairy Free.

Ce-i rezervă viitorul din punct de vedere romantic nu putem ști, însă Rebel a dezvăluit ce speră să găsească într-un partener: „Am realizat că am nevoie de o persoană dulce alături de mine, nu de dulcele din înghețată sau prăjituri”.

Foto: Instagram

Citește și:

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au COVID-19. Cum se simt David și Eva?

Lora, primele declarații despre copil: „Îmi doresc și fetiță, și băiețel”

Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter