Reacția Prințului Harry când un fan a vrut să îi dea un cadou lui Meghan: „Ce crezi că faci?”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 18 octombrie 2018, 14:05
Aflați în primul lor turneu regal în calitate de soț și soție, Ducii de Sussex au vizitat prima oară cel mai mare oraș din Australia, Sydney. Iată care a fost reacția Prințului Harry când un fan a vrut să îi dea un cadou lui Meghan. 

Chiar în prima zi a turneului oficial de 16 zile în regiunea Pacificului, Casa Regală a anunțat printr-un comunicat faptul că Meghan Markle este însărcinată. Cu toate acestea, programul Ducilor de Sussex a fost unul extrem de încărcat. S-au plimbat cu barca în Portul Sydney, au vizitat Opera și Grădina Zoologică Taronga, unde s-au întâlnit cu doi urşi koala, care poartă numele de Harry şi Meghan și s-au întâlnit cu oamenii din zonă, potrivit ȘtirileProTv.

Fanii cuplului regal britanic au venit în număr mare să îi întâmpine, să îi felicite pentru marea veste și chiar să le ofere cadouri, inclusiv pentru bebeluș. Primul dar venise deja din partea guvernatorului general Peter Cosgrove: o pereche de cizmuliţe şi un cangur din pluş.

În timp ce se aflau în zona grădinii zoologice, un fan i-a oferit viitoarei mămici un buchet imens de flori. Harry, care stătea de vorbă cu un oficial australian, a observat gestul și s-a îndreptat în goană spre bărbatul aflat în mulțime. Cu o figură îngrijorată, garda de corp a mers imediat în spatele prințului, pentru a-l proteja. Din fericire, Harry voia doar să facă o glumă.

„Nu poți să-i dai soției mele un buchet așa de mare. Ce crezi că faci?”, i-a spus Prințul Harry bărbatului din mulțime, zâmbindu-i, după care i-a strâns mâna. La scurt timp, Meghan s-a alăturat soțului ei și i-a mulțumit bărbatului pentru flori.


Fanul este Matt de Groot, gazda unei emisiuni la un post de radio australian și a filmat tot traseul până ce florile au ajuns la destinatară și l-a urcat pe canalul Youtube.

Prințul Harry și Meghan Markle își vor continua vizita în Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji, chiar dacă cele din urmă sunt două zone cu risc de infectare cu virusul Zika.

Citește și: 

Lady Gaga s-a logodit. Cine este viitorul său soț

Femeile vor putea face copii fără ajutorul bărbaților

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter