Cum a reacționat Prințul Charles când a aflat că va fi din nou bunic

De Oana Savin, pe
Prințul Charles de Wales s-a arătat extrem de încântat de faptul că va deveni pentru a patra oară bunic. Ba chiar a sărbătorit vestea, în timpul unei vizite la o distilerie din Aberdeenshire.

Prințul moltenitor a fost întrebat dacă a toastat în cinstea veștii că va deveni din nou bunic, la care el a răspuns râzând: „Oh, da, absolut. De câteva ori”.

Charles, care deține titlul de Duce de Rothesay în Scoția, a vizitat anterior distileria Crathie pentru a comemora 140 de ani de la prima vizită regală înfăptuită de Regina Victoria și Prințul Albert în 1848.

Prințul Charles va deveni bunic pentru a patra oară, după ce Palatul Kensington a anunțat, luni, că Meghan Markle, soția Prințului Harry este însărcinată în 12 săptămâni.

Întreaga lume aștepta cu nerăbdare această știre, după ce cuplul regal s-a căsătorit pe 19 mai, anul acesta. Mai mulți membri ai Familiei Regale știau de sarcina ducesei de Sussex, înainte de nunta Prințesei Eugenie ce a avut loc vinerea trecută.

Bebelușul regal trebuie să vină pe lume la mijlocul lunii aprilie 2019.

Charles a declarat, deseori, că pentru el este o mare bucurie să fie bunic și că își dorește să fie bunicul pe care el nu l-a avut, notează Daily Mail.

Bunicul său patern, Prințul Andrew al Greciei, a murit înainte ca Charles să se nască și avea doar 3 ani atunci când Regele George al VI-lea a murit.

Se pare că Prințul moștenitor are o relație foarte bună cu nepoții săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Citește și: Conversația secretă dintre Charles și Camilla care a fost descoperită de Diana

Citește și: Ce poreclă i-a pus Prințul Charles lui Meghan Markle

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter