Reacția lui Dani Oțil când iubita sa a apărut în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 01 aprilie 2019, 11:57
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au o relație discretă și nu se afișează împreună, însă iubita prezentatorului a apărut în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pe care acesta o moderează, iar reacția lui a fost una extrem de amuzantă.

Joi dimineață, Dani s-a trezit în platoul emisiunii cu femeia cu care formează un cuplu. Gabriela, care este model, a prezentat câteva ținute foarte sexy, în timp ce Dani a fugit din emisie, alegând să o privească de la distanță.

Când iubita sa a apărut într-o ținută sexy, Oțil și-a pus mâna la ochi și apoi pe cap. La un moment dat, prezentatorul a început să urle precum un lup, ceea ce a generat un zâmbet imens pe chipul Gabrielei.

Cine este Gabriela Prisăcariu

Gabriela și Dani Oțil formează un cuplu de ceva timp și, deși nu s-au afișat niciodată împreună, pozele pe care le-au postat pe internet din vacanța petrecută în Chile i-au dat de gol. Cei doi s-au pozat fix în aceleași locuri.

Între Dani și Gabriela există o diferență de 12 ani, prezentatorul tv având 38 de ani, în timp ce frumoasa blondă are doar 26 de ani.

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter