Răzvan Simion și Daliana Răducanu, vacanță romantică în Grecia

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:29

Răzvan Simion (40 de ani) și Daliana Răducanu (30 de ani) formează un cuplu de aproape un an. Perechea și-a confirmat relația în mediul online în aprilie 2021 și a fost recent în vacanță în Grecia.

Cu o săptămână în urmă, Daliana a publicat pe Instagram o imagine în care este surprinsă alături de prezentator. În dreptul fotografiei, tânăra a scris: „Un suflet, două trupuri” și l-a etichetat pe moderator.

Daliana, care este arhitect și designer de interior, a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, difuzată de Pro TV, însă de câțiva ani are propriul business.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu, vacanță romantică în Grecia

Perechea a fost cazată într-un hotel de 5 stele din capitala Greciei, Atena. În timpul vacanței, cuplul a vizitat Acropola din Atena, precum și multe alte muzee. Fotografii din vacanța perechii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Până acum, la fotografiile în care apar împreună de pe Instagram, Răzvan și Daliana au dezactivat comentariile. Perechea devine din ce în ce mai prezentă pe rețelele sociale, în curând urmând să aniverseze un an de relație.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul ei.

Citește și:

Detalii mai puțin știute despre fostul mariaj al lui Răzvan Simion

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Timp de 5 ani, Răzvan a format un cuplu cu Lidia Buble (28 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2020. Deși s-au despărțit, continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună.

El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, mărturisea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Înaintea relației cu Lidia Buble, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Copiii moderatorului locuiesc cu mama lor în Timișoara.

Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită. În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de Daliana. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter