Răzvan Simion a dezvăluit când își vor boteza Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu fiul

De Unica.ro, pe

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) vor deveni părinți pentru prima oară în doar câteva luni. Perechea și-a oficializat relația pe 15 mai 2021. În cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, Răzvan Simion (40 de ani) a dezvăluit când își va boteza cuplul fiul.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. (…) Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, declara Gabriela în urmă cu ceva timp, pentru Click!.

Răzvan Simion a dezvăluit când își vor boteza Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu fiul

Vorbind în glumă despre „amante”, Răzvan Simion a spus: „Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi să vin cu două partenere care să semene între ele?”. „Păi tu nu ai bani de una, dar de două. Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!”, a continuat Dani. „Ah, tu nu îți faci amantă de zgârcit!”, a glumit Răzvan.

Cu puțin timp în urmă, în mediul online, Gabriela a dezvăluit ce pofte are în timpul sarcinii: „Uite cum, în loc să-mi iau niște gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri, pentru că cineva [mută telefonul către burtică], nu zic cine, ieri a poftit la chipsuri picante.

Și, ce credeți, eu nu mănânc picant. Așadar, fierea mea nu a fost pregătită pentru o cutie întreagă de chipsuri, deci astăzi [doar] sucuri. Mulțumesc, bebelușule!”.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

Ce interdicție are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii

Pe timpul sarcinii, Gabrielei îi este interzis să facă mișcare. „În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind.

Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpșuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine.

M-am îngrășat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, mai spunea Gabriela în martie 2021.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter